Take your power back

Jouw behandelingen kwamen harder aan dan gedacht...

Jouw hoofd zegt: let's go for it...

Maar je lijf schreeuwt....SLOW DOWN!!!

Waarom bewegen goed is voor je herstel

Bewegen is gezond voor iedereen. Maar vrouwen met borstkanker hebben hier nog extra bij te winnen.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat borstkankerpatiënten die fysiek actief blijven tijdens en na hun behandeling, hun sterfterisico met 34% zien verminderen. Hun kansen op herval dalen met 24%. Bovendien heeft bewegen een positieve impact op vermoeidheid en depressie. Veel vrouwen met kanker hebben echt last met die vermoeidheid. Vroeger ging men er vaak van uit dat rust de beste remedie was, maar wetenschappelijke studies bewijzen net het tegendeel. Door regelmatig te bewegen, herstel je sneller en kan je die negatieve spiraal van vermoeidheid beter doorbreken.”

Take your time to shine

HERSTEL vraagt tijd en aanpassingen op vaak vele vlakken in je leven. Overweldigend soms.  Juist daarom is coaching in je herstel zo waardevol! Samen brengen we in kaart op welke vlakken het bij jou wringt, waar jij mee worstelt en waar jij graag stappen wilt maken. Het hoeft echt niet alleen maar te gaan over het mentale, juist niet! Coaching gaat veel verder dan dit. Een gezond slaap- en voedingspatroon, voldoende en regelmatig bewegen zijn minstens zo belangrijk. 

Welkom bij "Kickstart jouw herstel"

Een bron van inspiratie en ondersteuning voor vrouwen die de uitdaging van borstkanker aangaan. Mijn missie is om je te begeleiden tijdens het herstelproces en je te voorzien van de juiste tools en inzichten die nodig zijn om terug te shinen.

Ontdek alles over voeding en levensstijl die specifiek gericht zijn op het bevorderen van jouw welzijn tijdens en na de behandeling. Leer over mindfulness en stressbeheer om innerlijke rust te vinden te midden van de uitdagingen. Je krijgt begeleiding tijdens fysieke activiteiten, aangepast aan jouw hersteltraject.

Maar..."Kickstart je Herstel" is meer dan dit. Het is een groep van sterke vrouwen die elkaar ondersteunen. Dat geeft vertrouwen en stimuleert om de inspanningen vol te houden. Empowerment en positiviteit bevorderen het herstelproces bij borstkanker.

Samen zetten we de eerste stappen.

Laat "Kickstart je Herstel" jouw gids zijn op de weg naar welzijn, veerkracht en vernieuwde levensvreugde na borstkanker.

  

Wil jij met mij aan de slag?

It's time to shine!

Ik ontmoet je graag om samen de stappen te zetten die nodig zijn om jou weer het zelfvertrouwen te geven dat je weer grip kan krijgen op jezelf, je lijf en jouw leven!

Zie ik je snel? Leuk!

Plan dan een gratis wandel-meeting in!